2018年11月9日 星期五

Ny stjärna på Cava-himlen - ekologiska CAVA STARS! | Alkoholinformation

                                                           
 
ANNONS

WEBBVERSION

Ny stjärna på Cava-himlen

-ekologiska CAVA STARS!

Spanska toppslottet Perelada gör inte bara strålande viner. De ordnar också bejublade konserter där världsartisterna står i kö för att uppträda. Cava Stars är en hyllning till alla artister som uppträtt genom åren och nu kommer stjärnbubblet till Sverige!

Cava Stars är en årgångscava som har tillverkats enligt Champagnemetoden, där vinet fått en andra jäsning på butelj och vilat mer än 15 månader på sin jästfällning för största möjliga smakrikedom. Cava Stars är vackert gyllene med en tät ström av fina bubblor. En riktig stjärna på vinhimlen!

 
Artikelnr: 72601
Land: Spanien
Beställningsvara
Volym: 750ml
Alkoholhalt: 11,5 %
Pris: 109 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR
 
 

Perelada

Perelada är ett namn med stor prestige i vinvärlden. Här görs både stilla och mousserande viner av högsta kvalitet. Ägarfamiljen har ett stort kulturintresse och på slottet finns ett förnämligt konstmuseum. De senaste trettio åren har man också ordnat konserter med några av världens mest lysande artister: Sammy Davis, Liza Minelli, Placido Domingo och Julio Iglesias för att nämna några. Cava Stars är en ekologisk årgångscava speciellt skapad som en hyllning till världsnamnen. Nu kan du spegla dig i stjärnglansen, för Cava Stars har Sverigepremiär i Systembolagets beställningssortiment.

Perelada Cava Stars Brut Organic

Artikelnr: 72601
Land: Spanien
Beställningsvara
 
Volym: 750ml
Alkoholhalt: 11,5 %
Pris: 109 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR
 

沒有留言:

張貼留言